Ana içeriğe atla

Barcin.com’dan Alsancak Çıkarması

Dün akşam Barcin.com ekibi olarak kalabalık bir halde Alsancak’taydık. Yedik, içtik, eğlendik…
Muhabbetin tadına doyamadık. Herkes bi eğlenceli, bi neşeli. Masada 3 profesyonel, 2 yarı profesyonel fotoğrafçı vardı ama nedense hala bir tek kare geçmedi elime. Fotoğraflar gelsin buradan paylaşacağım onları da. Bugün ofise geldiğimde ise gördüm ki geceden bugüne sarkan tek şey konuşan kalamar esprisi olmuş. Bilmeyenlere kısaca anlatayım. Köpek balığı katili Eda’nın sipariş verdiği yemek biraz geç kalınca Eren; “Eda kalamar siparişi vermiş, kalamarı yakalamaya çalışıyorlar. Kalamar kollarını kaldırmış, ben o değilim ben o değilim diyor” gibi bir espri yaptı. Dün akşam zaten hak ettiğinden fazla kahkaha alan bu esprinin bugün hala ilgi odağı olması garip.

En iyisi sevgili blog takipçilerime sorayım. Harbinden bu espri 24 saati aşacak kadar güzel mi? Anasayfanın en altında anket açtım. Hadi oylayın bakalım :)

İşte bunlar da geceden kareler :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Reebok Easytone vücudunuzu şekillendiriyor

Kadınlara Reebok'tan güzel haber! Reebok , yürüdükçe kalçaları ve bacakları şekillendiren EasyTone spor ayakkabılardan sonra 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunda vücudu şekillendiren EasyTone giysilere yer veriyor.